021/422-717, 065/938-44-44  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika SREBRNA Voda u spreju 100ml

     


SREBRNA Voda u spreju 100ml

Cena: 396 din

Na zalihama

Troškovi isporuke nisu uključeni

Srebrna voda kao prirodni antiseptik i antivirusni preparat poznat je od davnina kada su vladari vodu pili iz srebrnih posuda.

Koloidno srebro je vrlo jak prirodni antibiotik i antiseptik koji je pokazao rezultate antimikrobnog delovanja kod preko 650 raznih vrsta patogenih mikroorganizama. Za razliku od ostalih antibiotika, zbog prirode delovanja srebra u organizmu, jednoćelijski patogeni mikroorganizmi, koji se nalaze u Srebrnoj vodi, ne mogu da razviju rezistenciju na srebro.

Koloidna Srebrna Voda već pri koncentraciji srebra od 0,04 ppm (0,04 mg/dm3) deluje bakteriostatski i baktericidno na različite vrste patogenih bakterija. Takođe, srebrna voda i odnosno koloidno srebro se nalazi u njoj inaktiviše i uništava viruse (utvrđeno je antivirusno dejstvo Koloidne Srebrne Vode na viruse gripa A-1 i B, neke Entero i Adeno-viruse, Koksaki viruse serotipova A-5, A-7 i A-14, viruse Herpesa i Hepatitisa…), kao i razne plesni i patogene gljivice (Kandida). Antiseptičko dejstvo Koloidne Srebrne Vode je 1750 puta jače od karbolne kiseline (fenola) i 3,5 puta jače od hlora (koji se najčešće koristi za dezinfekciju vode za piće).

Koloidna Srebrna Voda MAXLAB se proizvodi nehemijskim, elektrodisperznim postupkom pomoću ultračistog srebra u ultračistoj redestilovanoj vodi. Po hemijskom sastavu to je čista redestilovana voda koja sadrži submikroskopske klastere srebra (Klasteri su fizičkohemijski fenomen i predstavljaju sitne čestice sačinjene od više atoma ili molekula). To znači da su atomi srebra u Koloidnoj Srebrnoj Vodi grupisani u klastere, tj. u naelektrisane čestice veličine 0,007 – 0,020 µm (0,007 – 0,020 mikro metara). Ove sitne pozitivno naеlektrisane čestice srebra su okružene negativno naelektrisanim hidroksilnim grupama (OH-) i "raspršene" su u redestilovanoj vodi (prikazano na slici). Ukupno naelektrisanje koje te čestice nose se naziva još i zeta potencijal.

Klaster srebraSl. Čestidnog srebra – "Koloidno srebro"

Pored hidroksilnih grupa, koje okružuju klaster srebra u okruženju se grupišu molekuli vode pod dejstvom elektrostatičkih sila i vodoničnih veza.

 

Specijalnim postupkom se postiže visoka stabilnost, trajnost i visoka čistoća proizvoda. Koncentracija srebra u Koloidnoj Srebrnoj Vodi MAXLAB se kreće oko 15 ppm (15 mg/dm3).

Koloidna Srebrna Voda MAXLAB je na dnevnoj svetlosti bez boje, bez mirisa i slabo metalnog ukusa. Koloidnu srebrnu vodu treba čuvati na sobnoj temperaturi i na tamnom mestu. Svetlost dovodi do razelektrisavanja čestica, pa dolazi do njihove agregacije (slepljivanja) u veće čestice, koje sve više prelamaju svetlost. Posledica toga je smanjenje koncentracije koloidnog srebra, a time i delotvornosti. Povećanje veličine čestica se i vizuelno može primetiti, pošto koloidna srebrna voda menja boju od vrlo svetlo zlatno žute, preko tamnije nijanse sve do pojave smeđe boje i taloga na dnu suda, koji je po sastavu elementarno srebro.021/422-717, 065/938-44-44 - Poručivanje telefonom
07:30-21:00

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Dodaci ishrani

Brend: MaxlabSlični proizvodi


Srebrna voda kao prirodni antiseptik i antivirusni preparat poznat je od...
660 din
Srebrna voda kao prirodni antiseptik i antivirusni preparat poznat je od...
343,20 din
  
  
  

Kategorije

  
  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?