021/422-717, 065/938-44-44  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika RESCUE NIGHT kapi za noć 20 ml

     


RESCUE NIGHT kapi za noć 20 ml

Cena: 2.325 RSD

Na zalihama

Troškovi isporuke nisu uključeni

Originalna receptura RESCUE kapi Dr Baha izrađena od 5 cvetnih esencija ( Pavitina, Nedirak, Divlji gerber, Crvena dženerika, Ptičije mleko) kojoj je dodata i cvetna esencija Divljeg kestena. Koristi se kod nesanice tako što se nakapa 4 kapi direktno na jezik ili se rastvore u čaši vode i popije gutljaj po gutljaj.

 Ovi elementi i njihovi lekovi su:

1. šok – mentalni ili fizički i posledice šoka, koje osoba trpi zbog neke iznenadne i nepredviđene opasnosti. Ptičije Mleko omogućava opuštanje i smirenje živaca žrtve.

2. Užasavanje i panika u krajnje opasnoj situaciji kada se čini da nema nade za žrtvu. Sunčanica pruža mentalnu snagu osobi da ovlada teškom situacijom, da zadrži pribranost i da konstruktivno razmisli kako bi pronašla izlaz iz situacije. Nesvest, potpuna ili delimična, koma ili vrtoglavica koja obično prati ozbiljne nesreće.

3. Pavitina lek će se pobrinuti za bilo koje stanje uma koje ukazuje na privremeni nedostatak interesovanja za sadašnjost. 

4. Nepodnošljiv bol telesni ili duševni, kada postoji opasnost od gubitka kontrole uma nad fizičkim radnjama (fizičkim postupcima) kao na primer u slučaju nekontrolisanog besa, fiks ideja, histerija, tendencija ka samoubistvu.Višnja lek sprečava gubitak kontrole uma nad fizičkim radnjama. Ne dopušta da nagon bude brži od razuma. Kakva god da je provokacija, osoba zadržava punu kontrolu čula i sabrano usmerava svoje postupke.

5. Ekstremna mentalna tenzija i iritabilnost izazvane kontinuirano teškom situacijom u kojoj se čovek oseća bespomoćno. Mogu se javiti mišićna tenzija i bolovi. Nedirak lek pruža neophodno strpljenje da se sačeka i smireno posmatra napredak spasilačkih ekipa u nesrećnim slučajevima

6. Opsedajuće uporne misli, koje nas potpuno obuzimaju i zbog kojih nismo u stanju da se usredsredimo na posao i sadašnjost. Namenjeno je onima koji ne mogu da " odmore mozak" čak ni u krevetu, koji pate od nesanice i migrene, za one koji upravo zbog toga žive u stanje napetosti. Divlji kesten nam pomaže da vratimo mir, i da vladamo svojim mislima. 

021/422-717, 065/938-44-44 - Poručivanje telefonom
07:30-21:00

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Rescue Remedy

Brend: Rescue RemedySlični proizvodi


Originalna receptura RESCUE kapi Dr Baha izrađena od 5 cvetnih esencija (...
1.650 RSD
Originalna receptura RESCUE kapi Dr Baha izrađena od 5 cvetnih esencija (...
2.325 RSD
Originalna receptura RESCUE Dr Baha izrađena od šest cvetnih esencija ( P...
2.325 RSD
Originalna receptura RESCUE kapi Dr Baha izrađena od 5 cvetnih esencija (...
1.538 RSD
  
  
  

Kategorije

  
  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?