021/422-717, 011/32-22-604, 065/32-22-604, 065/938-44-44  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika REAKTIV KOENZIM Q10 kapsule 30x

     
Pin It


REAKTIV KOENZIM Q10 kapsule 30x

Cena: 843 din

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

ReAktiv-Q kapsule su formulisane na bazi dva moćna antioksidansa, resveratrola i koenzima Q10. Resveratrol je antioksidans iz grupe polifenola. Od četiri oblika koja mogu da se nađu u prirodi, u ReAktiv-Q kapsulama je prisutan trans – resveratrol koji je biološki najaktivniji. On štiti ćelije od dejstva slobodnih radikala i samim tim usporava njihovo starenje. Resveratrol doprinosi zdravlju kardiovaskularnog sistema i pomaže održavanju nivoa krvnog pritiska u granicama normale.
Pored toga što pruža dodatnu zaštitu od slobodnih radikala, koezim Q10 je neophodan za proizvodnju energije u ćelijama. Prisutan je u mitohondrijama svih ćelija, ali se njegova količina sa godinama smanjuje, naročito u onim organima koji imaju povećanu potrebu za energijom poput srca, pluća, jetre, bubrega. Koenzim Q10 poboljšava fukciju srčanog mišića i mozga. Koenzim Q10 sadržan u kapsulama poreklom je od renomiranog japanskog proizvođača i dobijen je polusintezom iz kvasca, pa ga mogu koristiti i vegeterijanci. Redovna suplementacija ovim koenzimom se preporučuje i osobama koje su na terapiji statinima.
Zajedničkim dejstvom resveratrol i koenzim Q10 usporavaju starenje organizma i omogućuju da se osećate vitalno i zdravo bez obzira na godine.

SASTAV:

1 kapsula sadrži:

 • 20 mg Polygonum cuspidatum extractum siccum, standardizovan na najmanje 50% trans-resveratrola
 • 30mg koenzima Q10

ReAktiv-Q kapsule se zasnivaju na sinergističkom dejstvu dva moćna antioksidansa resveratrola i koenzima Q10. Resveratrol je antioksidans iz grupe polifenola. Od četiri oblika koja mogu da se nađu u prirodi u ReAktiv-Q kapsulama je prisutan trans- resveratrol koji je biološki najaktivniji. Štiti ćelije od dejstva slobodnih radikala i samim tim usporava njihovo starenje. Ima višestruko dejstvo na krvne sudove. Štiti endotelne ćelije od LDL oksidacije, povećava produkciju azot monoksida i smanjuje ekspresiju vazoaktivnih peptida, tako održava zdrave kapilare, jača zid kapilara i vena i povoljno utiče na tonus krvnih sudova. Inhibicijom enzima ciklooksigenaze i redukcijom sinteze proinflamatornih citokina, resveratrol ispoljava antiinflamatorno dejstvo. Celokupnim delovanjem resveratrol doprinosi zdravlju kardiovaskularnog sistema i pomaže održavanju nivoa krvnog pritiska u granicama normale.

Drugi antioksidans prisutan u ReAktiv-Q kapulama je koenzim Q10. Pored toga što pruža dodatnu zaštitu od slobodnih radikala, koezim Q10 je neophodan za proizvodnju energije u ćelijama. Prisutan je u mitohondrijama svih ćelija, ali se njegova količina sa godinama smanjuje, naročito u onim organima koji imaju povećanu potrebu za energijom poput srca, pluća, jetre, bubrega.

Preporučuje se:

 • svima koji su izloženi povećanom psihičkom i fizičkom naporu ili stresu
 • kod osoba koje su na terapiji statinima
 • kao snažan prirodni antioksidans
 • za zaštitu srca i krvnih sudova
 • kod nedostatka energije i u stanjima kada su potrebe za energijom veće
 • kod povišenog krvnog pritiska
 • sportistima
 • osobama starijim od 35 godina
 • za jačanje imunog sistema

021/422-717, 011/32-22-604, 065/32-22-604, 065/938-44-44 - Poručivanje telefonom
07:00-22:00

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Dodaci ishrani

Brend: EsensaSlični proizvodi


Coenzim extra je dodatak ishrani sa izbalansiranom kombinacijom sastojaka...
966 din
Coenzim extra je dodatak ishrani sa izbalansiranom kombinacijom sastojaka...
759 din
  
  
  

Kategorije

  
  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?