021/422-717, 065/938-44-44  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika REAKTIV KOENZIM Q10 kapsule 30x

     
Pin It


REAKTIV KOENZIM Q10 kapsule 30x

Cena: 843 din

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

ReAktiv-Q kapsule su formulisane na bazi dva moćna antioksidansa, resveratrola i koenzima Q10. Resveratrol je antioksidans iz grupe polifenola. Od četiri oblika koja mogu da se nađu u prirodi, u ReAktiv-Q kapsulama je prisutan trans – resveratrol koji je biološki najaktivniji. On štiti ćelije od dejstva slobodnih radikala i samim tim usporava njihovo starenje. Resveratrol doprinosi zdravlju kardiovaskularnog sistema i pomaže održavanju nivoa krvnog pritiska u granicama normale.
Pored toga što pruža dodatnu zaštitu od slobodnih radikala, koezim Q10 je neophodan za proizvodnju energije u ćelijama. Prisutan je u mitohondrijama svih ćelija, ali se njegova količina sa godinama smanjuje, naročito u onim organima koji imaju povećanu potrebu za energijom poput srca, pluća, jetre, bubrega. Koenzim Q10 poboljšava fukciju srčanog mišića i mozga. Koenzim Q10 sadržan u kapsulama poreklom je od renomiranog japanskog proizvođača i dobijen je polusintezom iz kvasca, pa ga mogu koristiti i vegeterijanci. Redovna suplementacija ovim koenzimom se preporučuje i osobama koje su na terapiji statinima.
Zajedničkim dejstvom resveratrol i koenzim Q10 usporavaju starenje organizma i omogućuju da se osećate vitalno i zdravo bez obzira na godine.

SASTAV:

1 kapsula sadrži:

 • 20 mg Polygonum cuspidatum extractum siccum, standardizovan na najmanje 50% trans-resveratrola
 • 30mg koenzima Q10

ReAktiv-Q kapsule se zasnivaju na sinergističkom dejstvu dva moćna antioksidansa resveratrola i koenzima Q10. Resveratrol je antioksidans iz grupe polifenola. Od četiri oblika koja mogu da se nađu u prirodi u ReAktiv-Q kapsulama je prisutan trans- resveratrol koji je biološki najaktivniji. Štiti ćelije od dejstva slobodnih radikala i samim tim usporava njihovo starenje. Ima višestruko dejstvo na krvne sudove. Štiti endotelne ćelije od LDL oksidacije, povećava produkciju azot monoksida i smanjuje ekspresiju vazoaktivnih peptida, tako održava zdrave kapilare, jača zid kapilara i vena i povoljno utiče na tonus krvnih sudova. Inhibicijom enzima ciklooksigenaze i redukcijom sinteze proinflamatornih citokina, resveratrol ispoljava antiinflamatorno dejstvo. Celokupnim delovanjem resveratrol doprinosi zdravlju kardiovaskularnog sistema i pomaže održavanju nivoa krvnog pritiska u granicama normale.

Drugi antioksidans prisutan u ReAktiv-Q kapulama je koenzim Q10. Pored toga što pruža dodatnu zaštitu od slobodnih radikala, koezim Q10 je neophodan za proizvodnju energije u ćelijama. Prisutan je u mitohondrijama svih ćelija, ali se njegova količina sa godinama smanjuje, naročito u onim organima koji imaju povećanu potrebu za energijom poput srca, pluća, jetre, bubrega.

Preporučuje se:

 • svima koji su izloženi povećanom psihičkom i fizičkom naporu ili stresu
 • kod osoba koje su na terapiji statinima
 • kao snažan prirodni antioksidans
 • za zaštitu srca i krvnih sudova
 • kod nedostatka energije i u stanjima kada su potrebe za energijom veće
 • kod povišenog krvnog pritiska
 • sportistima
 • osobama starijim od 35 godina
 • za jačanje imunog sistema

021/422-717, 065/938-44-44 - Poručivanje telefonom
07:30-21:00

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Dodaci ishrani

Brend: EsensaSlični proizvodi


Coenzim extra je dodatak ishrani sa izbalansiranom kombinacijom sastojaka...
759 din
  
  
  

Kategorije

  


  
  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?