021/422-717, 011/32-22-604, 065/32-22-604, 065/938-44-44  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika OKP PAKET za čišćenje organizma

  • Slika OKP PAKET za čišćenje organizma
  • Slika OKP PAKET za čišćenje organizma
     
Pin It


OKP PAKET za čišćenje organizma

Cena: 4.140 din

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva američke doktorke Hulde Reger-Klark, pripremljen je OKP biljni paket za čišćenje organizma od toksina, parazita, gljivica i bakterija, u svetu poznat kao antiparazitni program. Dr Hulda Klark smatra da su toksini, paraziti, gljivice i bakterije u korenu mnogih teških i hroničnih bolesti. Znaci koji svedoče da bi trebalo da neđete neki način za čišćenje organizma su: hronična malaksalost, nedostatak koncentracije, gasovi i nadimanje, depresija, anemija, nesanica, umor, bolovi u leđima, glavobolja i td.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva američke doktorke Hulde Reger-Klark, pripremljen je OKP biljni paket za čišćenje organizma od toksina, parazita, gljivica i bakterija, u svetu poznat kao antiparazitni program. Dr Hulda Klark smatra da su toksini, paraziti, gljivice i bakterije u korenu mnogih teških i hroničnih bolesti. OKP paket doprinosi normalizaciji želudačno-crevnog trakta, a ispravan rad organa za varenje presudan je za optimalno stanje organizma. Čišćenje organizma je uvek preporučljiv korak u eliminisanju bilo kog zdravstvenog problema; naime, kada je imunitet  jak, vaš organizam je jak, a novija istraživanja pokazuju da creva i crevna flora igraju važnu ulogu u održanju imuniteta. Creva su veoma važna za odbranu organizma. Kada su creva zdrava, kroz sluzokožu u krv dospevaju samo zdrave hranljive materije. Medjutim, kada odbrambeni sistem creva oslabi, u njima se šire opasni mikroorganizmi, proizvode otrove koji dospevaju u krv i tako se narušava imunitet celog organizma, gde broj parazita, gljivica i bakterija naglo raste. Znaci koji svedoče da bi trebalo da neđete neki način za čišćenje organizma su: hronična malaksalost, nedostatak koncentracije, gasovi i nadimanje, depresija, anemija, nesanica, umor, bolovi u leđima, glavobolja i td.


OKP paket, pored toga što čisti organizam, ima i širu primenu kod: stomačnih tegoba, gastritisa, dijabetesa, čišćenja krvi, usporenog metabolizma, preteranog znojenja, raznih zapaljenja, pomaže kod psorijaze i drugih kožnih bolesti (akne, ekcemi i čirevi), slabe cirkulacije, anemije, gojaznosti, za bolju probavu i detoksikaciju organizma.
Naime, toksini se nagomilavaju polako i neprimetno, a kad se razbolimo tada je već prilično kasno. Jetra je „hemijska laboratorija“ i centralni organ za razmenu materija. Kada je opterećena toksinima, jetra se ne može izboriti sa tolikom količinom otrova, pa se prelivaju u krvotok.

021/422-717, 011/32-22-604, 065/32-22-604, 065/938-44-44 - Poručivanje telefonom
07:00-22:00

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Dodaci ishrani

Brend: Razno


  
  
  

Kategorije

  
  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?