021/422-717, 065/938-44-44  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika NUTRI BIOS jednodnevni paket

  • Slika NUTRI BIOS jednodnevni paket
  • Slika NUTRI BIOS jednodnevni paket
     


NUTRI BIOS jednodnevni paket

Cena: 1.200 din

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

NUTRI BIOS PAKET je jedinstveni sertifikovani organski proizvod koji ima višestruko pozitivno dejstvo na organizam.

Namenjen je svima koji brinu o svom zdravlju.

NUTRI BIOS PAKET svojim kombinovanim dejstvom pomaže uspostavljanju optimalne ravnoteže organizma.


NAMENA I DEJSTVO

NUTRI BIOS PAKET kao jedinstveni sertifikovani organski proizvod, svojim kombinovanim dejstvom pomaže uspostavljanju optimalne ravnoteže organizma. Namenjen je svima koji brinu o svom zdravlju.

NUTRI BIOS PAKET se preporučuje svima koji žele da unaprede zdravlje i vitalnost, da poboljšaju svoj imunitet, da se detoksikuju, da potpomognu zdrav metabolizam i olakšaju druge dijetalne režime /mršavljenje/, da u toku tretmana klasičnim ili alternativnim metodama i lekovima postignu bolje rezultate i pomognu u smanjenju njihovih toksičnih nuzefekata.

Sadejstvo delova NUTRI BIOS PAKETA svojim visokokvalitetnim bio-organskim sastavom utiče pozitivno na opšti metabolizam i tako pomaže:

POBOLJŠANJU OPŠTEG IMUNITETA

SMANJENJU RIZIKA OD NASTANKA MALIGNIH OBOLJENJA

PRIPREMI ZA TERAPIJSKE TRETMANE KOJI DELUJU TOKSIČNO NA ORGANIZAM / HEMIOTERAPIJA, ZRAČNA TERAPIJA.../ KAO I DETOKSIKACIJI ORGANIZMA NAKON PRIMENE TAKVIH I SLIČNIH TRETMANA

BOLJOJ EFIKASNOSTI DIJETALNIH REŽIMA

DETOKSIKACIJI ORGANIZMA I JAČANJU JETRE

ODRŽAVANJU VITALNOSTI I MLADALAČKOG IZGLEDA

REGULACIJI TELESNE MASE

BOLJEM DEJSTVU KLASIČNIH I HOMEOPATSKIH LEKOVA

REGULACIJI ŠEĆERA I MASNOĆA U KRVI

.............................................................................................................

OVAJ PAKET JE NAMENJEN ODRASLIM OSOBAMA.


SASTAV NUTRI BIOS PAKETA


PRIRODNI AKTIVIRANI MIKRONIZOVANI ZEOLIT KLINOPTILOLIT /7x6g/ – kristalni aluminosilikat vulkanskog porekla namenjen ljudskoj upotrebi; to je potpuno netoksična supstanca čiji se pozitivni efekti znaju odavno: pomaže u detoksikaciji tela, povećava stabilnost nervnih ćelija i ćelija imunog sistema, neutrališe mnoge toksine u organizmu koje unosimo kroz hranu, piće i boravkom u zagađenoj okolini, pomaže u regulaciji šećera i masnoća u krvi, pomaže u suzbijanju virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija...

NUTRI BIOS OBROK /7x70g/ je visokokvalitetna organska biljna mešavina /lan, ovas, ječam, koren maslačka, shitake pečurke/, čiji je sastav tako izbalansiran da omogućava maksimalno sinergističko dejstvo osnovnih sastojaka, te ima ulogu kod: regeneracije i detoksikacije / čišćenja / organizma, regulisanja glikemije /šećera/ i masnoća u krvi; reguliše varenje, pozitivno utiče na ukupni metabolizam, vraća snagu i vitalnost.


ORGANSKI  BIOFERMENTISANI  SOK OD  CVEKLE /7x250ml/ - cvekla sadrži mnoge korisne sastojke i supstance /antocijan, bakar,betain, vitamine B skupine, gvožđe, selen, fosfor, magnezijum.../ zahvaljujući kojima poseduje pozitivna dejstva /antikancerogena, antibakterijska, antioksidantna i diuretska/; pomaže kod anemije, osteoporoze, povišenog šećera i masnoća u krvi, povišenog krvnog pritiska, gojaznosti, posledica zračenja; povoljno utiče na funkciju jetre, želuca, creva i nervnog sistema; cvekla je poznata kao čistač organizma tako što veže mnoga toksična jedinjenja i pomaže da se eliminišu iz organizma.  

SVI SASTOJCI NUTRI BIOS OBROKA SAMLEVENI SU NA MLINSKOM KAMENU ŠTO ZNAČI DA SU ZADRŽALI PRIRODNU STRUKTURU. 

SVI SASTOJCI NUTRI BIOS PAKETA PROIZVEDENI SU PO PRAVILIMA ORGANSKE PROIZVODNJE.

ZEOLIT iz ovog paketa je dijetetski proizvod kontrolisanog kvaliteta sirove i kvaliteta proizvodnje. Upisan je u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod brojem 4998/2014.


NUTRI BIOS OBROK ima stručno mišljenje i proveru od strane Instituta za bromatologiju Farmaceutskog fakulteta u Beogradu koji je potvrdio i odredio njegovu jedinstvenu formulu /2/2108-2/15.10.2014./. Centar za ispitivanje namirnica je uradio stručnu analizu / IG-M-11/19.02.2015./

ORGANSKI BIOFERMENTISANI SOK OD CVEKLE ima stručno mišljenje Centra za ispitivanje namirnica br. IU-M-307 19/02/11.


NAČIN UPOTREBE NUTRI BIOS PAKETA

Ovaj paket je namenjen sedmodnevnom korišćenju. Dužinu korišćenja prilagoditi individualnim potrebama. Pre upotrebe savetuje se konsultacija sa lekarom.

Najoptimalnija upotreba je u toku prepodneva u navedenim vremenskim intervalima i to na sledeći način:

PO BUĐENJU: jednu kesicu ZEOLIT KLINOPTILOLITA (6 g) razmutiti plastičnom kašičicom u 2 dl vode i popiti; ne čekati da se zeolit slegne.

JEDAN I PO SAT NAKON UZIMANJA ZEOLITA: jednu kesicu NUTRI BIOS OBROKA (70 g) pomešati sa 2 dl čaja, soka, jogurta ili neke druge tečnosti i konzumirati; poželjno je da navedena smeša odstoji desetak minuta.

DVA SATA NAKON UZIMANJA NUTRI BIOS OBROKA: popiti jednu flašicu /250 ml/ ORGANSKOG BIOFERMENTISANOG SOKA OD CVEKLE


OPŠTE NAPOMENE I PREPORUKE:Ukoliko ne postoji mogućnost konzumiranja po navedenoj šemi, proizvod se može konzumirati i u drugim vremenskim intervalima. Ostalu ishranu - ostale dnevne obroke u dane primene ovog paketa, prilagoditi svojim ličnim potrebama. Savetuje se što veći unos tečnosti preko dana /minimum 2 litra/.

Ukoliko konzument uzima lekove, potrebno je da napravi vremenski razmak od minimum dva sata između uzimanja zeolita i lekova, ali je najbolje da se posavetuje sa lekarom ili farmaceutom. Osobe osetljive na neki od sastojaka ovog paketa ne treba da ga koriste.Ukoliko postoje bilo kakve dileme u vezi konzumiranja NUTRI BIOS PAKETA, savetuje se konsultacija sa lekarom.

021/422-717, 065/938-44-44 - Poručivanje telefonom
07:30-21:00

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Dodaci ishrani

Brend: Nutri BiosSlični proizvodi


NUTRI BIOS PAKET je jedinstveni sertifikovani organski proizvod koji ima...
2.400 din
NUTRI BIOS PAKET je jedinstveni sertifikovani organski proizvod koji ima...
7.800 din
  
  
  

Kategorije

  
  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?