021/422-717, 065/938-44-44  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika NO DOL MAX GEL  100 ml

     


NO DOL MAX GEL 100 ml

Cena: 759 din

Na zalihama

Troškovi isporuke nisu uključeni

NO DOL® krema ima zaštitno i umirujuće dejstvo. Njena primena je naročito efikasna u slučajevima bolnih i ukočenih zglobova.

Delovanje:
Glukozamin : Zaštita zglobova, poboljšanje elastičnosti hrskavice, prevencija i kontrola osteartritisa. Neophodan za sintezu glikoproteina, između ostalih i proteoglikana, proteina koji su prisutni u hrskavici. Nedostatak glukozamina uzrokuje stvrdnjavanje hrskavice i bolove u zglobovima.
Đavolja kandža : Protivupalno i analgetsko, aktivni principi (harpagozidi) sprečavaju sintezu prostaglandina obavljajući protivupalnu aktivnost, bez sporednih efekata nesteroidnih antiinflamatornih lekova (NSAIL). Korisni su za umanjenje simptoma reumatidnog artritisa, artroze i uopšte upala.
Aloe vera : Protivupalno, Aloe Vera koja se nalazi u NO DOL (oslobođena derivata antrhinona-aloina), zahvaljujući svojim brojnim komponentama gela aloje (mukopolisaharidi, minerali, aminokiseline i enzimi) ostvaruje protivupalnu funkciju.

Sastav:
Glukozamin, MSM kompleks, Ekstrakti vrbe, đavolje kandže, aloje i arnike

Način primene :
Kremu nanositi, najmanje dva puta dnevno, na bolna mesta i masirati do potpune apsorpcije.

Napomena:
Dejstvo preparata je garantovano samo ako je tuba neoštećena. Prestati sa upotrebom u slučaju da se pojavi iritacija (crvenilo, svrab) ili hiperosetljivost kože i potražiti pomoć lekara ako se simpotomi ne povuku ni nakon prestanka primene.
Pročitajte pažljivo uputsvo za upotrebu. Čuvati van domašaja dece. No dol krema ne sme da se nanosi na oštećenu kožu i u blizini očiju. Samo za spoljašnu upotrebu.

021/422-717, 065/938-44-44 - Poručivanje telefonom
07:30-21:00

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Esi

Brend: EsiSlični proizvodi


Esi
Dijetetski dodatak ishrani koji povoljno utiče na pokretljivost zglobova....
1.117 din
  
  
  

Kategorije

  
  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?