021/422-717, 065/938-44-44  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika NEUROASPIS PLP10 300ml

     


NEUROASPIS PLP10 300ml

Cena: 7.996 RSD

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

Visoko kvalitetno formulisan tečni preparat za oralnu upotrebu, posebno pripremljen kao dodatak ishrani

NEUROASPIS® plp10 je patentirana kombinacija i posebno formulisan preparat, sastavljen od prirodnih ulja visokog kvaliteta (Omega-3 i Omega-6 polinezasićene masne kiseline (PUFA)) i vitamina sa blagotvornim delovanjem na neurološke i kardiovaskularne smetnje. Preparat sadrži naučno proračunate doze i odnos potrebnih specifičnih masnih kiselina, kao što su Omega-3 (dokosaheksaenoična kiselina-DHA; eikosapentaenoična kiselina-EPA), i omega-6 (linolna kiselina-LA i gama – linolna kiselina-GLA).

NEUROASPIS® plp10 je napredna formulacija koja, pored masnih kiselina, sadrži antioksidantne vitamine, kao što su karoten (vitamin A) i mešavinu tokoferola (vitamin E). Dokazano je da sve masne kiseline sadržane u preparatu čine glavni gradivni molekul nervnih ćelija (neurona) i krvno-moždane barijere, sa značajnim učešćem u funkcionisanju imunog sistema i direktnim učešćem u hroničnim neurodegenerativnim poremećajima. Glavno svojstvo je korelacija sastojaka preparata sa povratkom normalne ćelijske i popravkom patologije endoplazmatičnog i mitohondrijalnog stresa, kao što je slučaj kod neurodegenerativnih bolesti.

NEUROASPIS ® plp10 je nutricioni (sadrži prirodna jedinjenja – biomolekule) preparat za oralnu upotrebu koji se može primenjivati sa svim ostalim sredstvima i načinima lečenja, pri čemu pokazuje značajne rezultate u smanjivanju učestalosti relapsa bolesti, ali najviše u smanjivanju napredovanju hendikepa kod pacijenata. Na kraju, sastojci preparata bez neželjenih efekata pokazuju mogućnost započinjanja obnove mijelinskog omotača nervnih ćelija. Zbog toga, NEUROASPIS pokazuje mogućnost uticaja na holistički pristup lečenja bolesti jer biomolekuli preparata mogu uticati na sve poznate biološke i biohemijske mreže patogenih mehanizama uzročnika bolesti, uključujući biohemijske mehanizme odgovorne za remijelinizaciju i popravku neurona.

Prema objavljenim naučnim rezultatima u priznatom svetskom časopisu [1], u poređenju sa placebom, NEUROASPIS® plp 10  pokazuje značajnu efikasnost na uzorku pacijenata koji su učestvovali u studiji smanjivanjem učestalost relapsa do 72% i razvoja hendikepa do 86% bez izraženih neželjenih pojava (u studiji nisu učestvovali pacijenti koji koriste Natalizumab).

Kratki istorijat i naučna osnova preparata

NEUROASPIS® plp10 je dodatak ishrani pripremljen kao mešavina za oralnu upotrebu. Preparat je posebno pripremljena za pacijenate sa multiplom sklerozom (MS) u cilju prevazilaženje i obnove biohemijskih nedostataka vezanih za patofiziologiju. Efikasnost preparata je testirana kroz kocept kliničke studije obavljene u periodu jul 2007.-decembar 2010. Formulacija preparata je postavljena od strane tri specijaliziovana i iskusna naučnika (Dr. Patrikios I., Mr. Loukaides G. i Dr. Pantzaris M.), a proizvodi se u skladu sa savremenim metodama, filozofijom i sistemskim pristupom lečenja.

Po prvi put se primenjuje holistički metod tretiranja ove hronične bolesti. Svi sastojci preparata su visokog kvaliteta, prirodni i posebno pripremljeni za formulisanje NEUROASPIS® plp10.

Klinička studija koja potvrđuje pozitivna svojstva preparata, prihvaćena je i objavljena u najprestižnoj i svetski renomiranoj naučnoj literaturi, British Medical Journal (open edition) nakon nezavisne recenzije svetskih naučnika sa dugogodišnjim iskustvom i međunarodnim priznanjem u tretiranju MS. Preparat je registrovan kao svetski i USA patent i nalazi se na velikom broju tržišta širom sveta.

021/422-717, 065/938-44-44 - Poručivanje telefonom
07:30-21:00

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Dodaci ishraniSlični proizvodi


Visoko kvalitetno formulisan tečni preparat za oralnu upotrebu, posebno...
7.996 RSD
  
  
  

Kategorije

  
  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?