021/422-717, 065/938-44-44  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika KELO-COTE SILICONE GEL 6g

     


KELO-COTE SILICONE GEL 6g

Cena:  1.579,50 RSD

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, Troškovi isporuke nisu uključeni

Kelo-Cote je lagan, samosušeći silikonski gel za lečenje ožiljaka. Kelo-Cote se brzo suši i formira sloj. Ovaj sloj silikonskog gela je gas-propustljiv, fleksibilan i vodootporan. Kelo-Cote ostvaruje vezu sa korneusom gornjeg sloja kože(spoljni sloj mrtvih ćelija kože) praveći zaštitnu barijeru protiv hemijske, fizičke i mikrobiološke invazije na mestu ožiljka, a ujedno pomaže hidrataciju. Na taj način stvaraju se uslovi za sazrevanje ožiljka tokom normalizovanih ciklusa sinteze kolagena, a time se poboljšava fiziološki i estetski izgled ožiljka.

Delovanje:
Kelo-Cote poravnava, omekšava i čini glatkim ožiljke, olakšava svrab i umanjuje nelagodnosti ožiljaka i takođe smanjuje diskoloraciju povezanu sa ožiljcima. Silikonski gelovi su se pokazali efikasnim u lečenju abnormalnih ožiljaka u formi hipertrofičnih ožiljaka i keloida. Preporuke su da da silikon treba da bude prvi izbor u inicijalnom tretmanu ožiljaka i sprečavanju nastajanja hipertrofičnih ožiljaka i keloida. Ovaj silikonski gel može da se koristi na zglobovima, pregibnim delovima tela, regijama prekrivenim dlakama i velikim površinama kao što su ožiljci od opekotina i velikih trauma. ovaj gel se koristi u kombinaciji sa kompresama ili drugim opcijama u lečenju ožiljaka.

Kelo-Cote je namenjen:

  •  lečenju starih i novih hipertrofičnih i keloidnih ožiljaka nastalih nakon oštrih hirurških procedura, povreda, rana i opekotina.
  •  pogodan za lečenje ožiljaka kod dece i odraslih sa osetljivom kožom.

Sastav:
Polysiloksani, Silicijum-dioksid.

Način primene:
Uverite se da je ugroženo područje čisto i suvo. Primenite Kelo-Cote na tu oblast u veoma tankom sloju i ostavite da se osuši. Primenite Kelo-Cote dva puta dnevno. Za maksimalan efekat, Kelo-Cote gel treba primenjivati tako da bude u kontaktu sa kožom tokom svih 24 sata tokom dana. Kada se osuši, sloj nanetog Kelo-Cote gela može biti pokriven kompresom, kremom za sunčanje ili drugim kozmetičkim preparatom. Ako se Kelo-Cote nije osušio u roku od 4-5 minuta, verovatno ste naneli previše gela. Pažljivo uklonite višak i omogućite da se proces sušenja nastavi.
Preporučuje se minimalno trajanje lečenja od 60-90 dana. Kod većih i starijih ožiljaka može potrajati duže, a preporučuje se  nastavak upotrebe i nakon vidljivog poboljšanja nakon početnih 90 dana tretmana.

Napomena:
Izbegavati direktan kontakt sa očima, sluzokožom, opekotinama trećeg stepena i otvorenim ranama. Kelo-Cote može ostaviti fleke na odeći, ako nije potpuno suv.

021/422-717, 065/938-44-44 - Poručivanje telefonom
07:30-21:00Informacije o proizvodu


Kategorija: Preparati za uklanjanje ožiljakaSlični proizvodi


Kelo-Cote je lagan, samosušeći silikonski gel za lečenje ožiljaka. Kel...
 2.895,75 RSD
Kelo-Cote je klinički efikasan u smanjenju crvenila, tvrdoće, svraba i b...
 2.895,76 RSD
Kelo Cote je klinički efikasan u smanjenju crvenila, tvrdoće, svraba i b...
 2.895,76 RSD
Dermatix Ultra je napredni silikonski gel za spoljašnju upotrebu koji se...
 2.619,60 RSD
  
  


  
  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?