021/422-717, 065/938-44-44  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika GLINA - ORALNA UPOTREBA  150g

     
Pin It


GLINA - ORALNA UPOTREBA 150g

Cena: 501 din

Na zalihama

Troškovi isporuke nisu uključeni

Efikasnost gline bila je poznata još u drevnom Egiptu. Zahvaljujući velikoj energetskoj snazi i visokom procentu minerala i oligoelemenata, njenim korišćenjem se poboljšava imunitet organizma. Takođe, glina snažno čisti organizam upijanjem i izbacivanjem toksina koji su, po tradicionalnoj istočnjačkoj medicini, uzročnici svih bolesti.

Glina ne ostavlja hemijske zaostatke u organizmu, pa se može smatrati ekološkim proizvodom.
Negativni efekti gline su nepoznati.

UPOTREBA GLINE
Ako se glina uzima PREVENTIVNO,  poželjno je uzimati je šest nedelja na prelazu dva godišnja doba, a ostalih meseci po deset dana (kada se pije i glina i voda). Pravite pauze od 15 dana. Postupak pripreme gline je uvek isti - svako veče jednu punu kafenu kašičicu gline potopiti u čašu vode i poklopiti. Dakle, glina sa vodom treba da prenoći. Glina se uvek pije pola sata pre jela, kad stomak ne vari hranu.

Uputstvo za upotrebu gline tokom ŠEST NEDELJA:
Prva nedelja - svako jutro na prazan stomak, pola sata pre jela ili sat posle jela, popiti samo vodu iznad gline. Glinu, koja ostane na dnu čaše, treba baciti.
Druga i treća nedelja - promešati i popiti i glinu i vodu. Četvrta nedelja - pauza.
Peta I šesta nedelja - promešati i popiti i glinu i vodu.

Kod RAZLIČITIH OBOLJENJA  preporučuje se sledeći način upotrebe: tri nedelje piti i vodu i glinu - jedna nedelja pauze. I tako naizmenično i stalno. Starije i osetljivije osobe treba da predviđenu dnevnu količinu gline podele na tri dela, sa malo više vode.

Kod AKUTNIH STANJA (trovanja i sl.), glinu treba piti tri puta dnevno po jednu punu kašičicu, dakle i glinu i vodu ili svakih sat samo vodu iznad gline. Glina treba da odstoji u vodi najmanje 15 minuta, a najbolje sat pre upotrebe.

DIJETA
Preporučuje se uzimanje gline šest nedelja, sa jednom nedeljom pauze, kao u slučaju preventivne upotrebe. Posle šest nedelja postiže se regulacija metabolizma, tako da se potreba za hranom i varenje uravnotežuju, a samim tim se i težina prirodno reguliše.

PREPORUKA (kod težih oboljenja)
Paralelno sa uzimanjem gline, da bi se otklonio uzrok bolesti, preporučuje se promena načina ishrane. Trebalo bi maksimalno smanjiti namirnice životinjskog porekla, uključujući mlečne proizvode i jaja. So, šećer, i med izostaviti bar u periodu od tri meseca, kao i industrijski prerađene namirnice. Preporučuju se žitarice, povrće, bistre supe, koštunjavo i ostalo voće (sa našeg podneblja). Šećer zameniti malteksom (ječmeni slad), koji se može kupiti u prodavnicama zdrave hrane.

VAŽNE NAPOMENE
-  Glinu nikada ne pripremati u i sa metalnim sudovima.
-  Glina jednom iskorišćena je za bacanje.
-  Terapija podrazumeva kombinovano uzimanje gline ( pije se i aplikuje)
-  Vremenska distanca između uzimanja gline i leka mora biti najmanje dva sata.
-  Glina se potapa u prokuvanu (ohlađenu) ili mineralnu, negaziranu vodu.

Uputstvo je rađeno po knjigama Dr Rejmonda Dekstrea i Rike Zarai "Moja prirodna medicina", "Tajne moje prirodne medicine" .

021/422-717, 065/938-44-44 - Poručivanje telefonom
07:30-21:00

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Prirodna kozmetikaSlični proizvodi


Glina deluje antiseptički i antibiotski, a kao potpuno prirodan preparat,...
501 din
  
  
  

Kategorije

  


  
  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?