021/422-717, 065/938-44-44  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika DUCRAY MELASCREEN EMULZIJA (LAGANA KREMA) SPF 50+ 40ml

     


DUCRAY MELASCREEN EMULZIJA (LAGANA KREMA) SPF 50+ 40ml

Cena: 2.334 din

Na zalihama

Troškovi isporuke nisu uključeni

Pege i neujednačena boja tena- MELASCREEN linija - NOVO

Kozmetika sa posebnom namenom za posvetljivanje i smanjivanje hiperpigmentacija kože

Izlaganje suncu može znatno da promeni prirodnu boju kože. Pod uticajem sunčevih zraka koža tamni, a efekat traje nekoliko dana ili nedelja. Tamnjenje je odbrambena reakcija protiv oštećenja izazvanih delovanjem ultraljubičastih zraka. Osobe izrazito osetljive na delovanje sunčevog zračenja, bilo prirodno ili zbog stanja kože, moraju svojoj koži da pruže najviši stepen zaštite od sunca. Razlikujemo sledeće hiperpigmentacijske promene na koži:

MELAZMA

 Melazma se javlja kao pojava smeđih do tamnije sivih mrlja nepravilnih oblika, uglavnom na čelu ili obrazima, a ponekad i na bradi. Njen razvoj pospešuje višak estrogenih hormona, pa se često javlja na kraju trudnoće. Stoga se zove i ”maska trudnoće“. Budući da su trudnice posebno sklone nastanku melazme, ne bi smele da borave na suncu bez sredstava za zaštitu. Melazma se ne javlja samo u toku trudnoće. Uzimanje estrogena u obliku oralne kontracepcije može da pospeši njen razvoj. Može se pojaviti i kod muškaraca posle izlaganja kože suncu.

SUNČANE PEGE

Kod starijih osoba često ih zovemo „staračkim pegama“. Količina i veličina sunčanih pega povećava se starenjem, a najviše se razvijaju na nadlanicama, licu, vratu, dekolteu i nogama.

OSTALE TAMNE MRLJE

Melazma i sunčane pege najčešći su tipovi tamnih mrlja i potpuno su dobroćudne lezije. Dobro pazite da ne zamenite sunčanu pegu sa mladežom.

NEUJEDNAČENA BOJA TENA

Ten može biti neujednačen, što je tipično za fotostarenje kože izazvano preteranim izlaganjem sunčevom zračenju.
----------------------------------------------------------- 
Linija MELASCREEN

Tamne mrlje i pege, kao što su melazma ili lentigo, najčešće se uočavaju na licu, vratu, dekolteu i nadlanicama. Faktori koji podstiču nastanak tamnih mrlja su hormonalne promene, starenje kože, izlaganje suncu i uzimanje određenih vrsta lekova. Kako bi efikasno odgovorili na probleme pojačane pigmentacije, dermatološke laboratorije Ducray osmislile su i klinički ispitali liniju MELASCREEN koja nudi INOVATIVNO REŠENJE.

021/422-717, 065/938-44-44 - Poručivanje telefonom
07:30-21:00

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Melascreen

Brend: DucraySlični proizvodi


Za sprečavanje i smanjivanje hiperpigmentacije kože (pege od sunca, s...
2.334 din
  
  
  

Kategorije

  
  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?