021/422-717, 011/32-22-604, 065/32-22-604, 065/938-44-44  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika ABUGNOST THC test na DROGU - MARIHUANA. HASIS

     
Pin It


ABUGNOST THC test na DROGU - MARIHUANA. HASIS

Cena: 310,50 din

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, troškovi isporuke nisu uključeni

Test Abugnost - THC za otkrivanje marihuane i hašiša u mokraći

Delovanje:

Laboratorijska test pločica je brz jednostepen test za otkrivanje sastojaka marihuane i hašiša (tetrahidrokanabinola) u mokraći. Tetrahidrokanabinol ili skraćeno THC je glavni satojak marihuane i hašiša. Obe droge se dobijaju iz indijske konoplje, s tim da marihuanu čine sušeni delovi stabljike a hašiš je smolasti produkt prerade marihuane. Kada se puši, marihuana izaziva osećaj euforije 20-30 minuta od početka pušenja, a dejstvo jedne cigarete marihuane iznosi između 90-120 minuta.

Konzumenti imaju prolazne smetnje pamćenja i oslabljenu koncentraciju. Takođe, mogu imati prolaznu konfuziju i anksioznost. dugotrajno uživanje marihuane može uzrokovati smetnje u ponašsanju. Sastojci marihuane otkrivaju se u mokraći već posle 1-2 sata od pušenja, a ostaju prisutni i posle 3 do 10 dana. Abugnost THC test otkriva sastojke marihuane i hašiša prisutne u uzorku mokraće u koncentraciji od 50 ng/ml.

Ukoliko je test pozitivan (jedna linija na pločici), potrebno je rezultat potvrditi dodatnim, preciznijim testom. Ako je rezultat negativan (dve linije na pločici), smatra se da određena droga trenutno nije prisutna u organizmu i rezultat nije potrebno potvrđivati.

Način primene:

Testira se samo svež i bistar uzorak mokraće prikupljen u čistu i suvu posudu. Pre početka izvođenja postupka i otvaranja zaštitne folije potrebno je pažljivo pročitati uputstvo za testiranje,u potpunosti. Ukloniti zaštitnu foliju, potom položiti Abugnost test pločicu na čistu i vodoravnu podlogu. Priloženom kapaljkom preneti uzorak mokraće iz posude i držeći kapaljku uspravno, polako ukapati tri kapi u otvor za uzorak označen slovom S. Paziti da se u kapima urina ne nalaze mehurići vazduha. Ostaviti pločicu u istom položajui očitati rezultat testiranja posle tačno 5 minuta.

Pozitivan rezultat: Jedna crveno obojena linija u području kontrole C

Negativan rezultat: Formiranje dve crveno obojene linije u poručju testa T. Intenzitet obojenja linije u području testa T može da varira od bledo ružičaste do crvene, ali bez obzira na intenzitet rezultat se smatra negativnim.

Nevažeći rezultat: Izostanak formiranja linije u području kontrole C po isteku 5 minuta, bez obzira da li je formirana linija u području testa ili nije.

021/422-717, 011/32-22-604, 065/32-22-604, 065/938-44-44 - Poručivanje telefonom
07:00-22:00

 


Informacije o proizvodu


Kategorija: Testovi

Brend: BiognostSlični proizvodi


Abugnost MOP laboratorijska test pločica je brz test za otkrivanje opijata...
310,50 din
Za otkrivanje 3 različite vrste droge (THC - marihuana, MOP - heroin, AMP...
5.431,10 din
Za otkrivanje 5 različitih vrsta droga (THC - marihuana, MOP - heroin, AMP...
920 din
  
  
  

Kategorije

  


  
  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?