Uslovi kupovine

BIRANJE PROIZVODA

Kada pronađete željeni proizvod kliknite na DODAJTE U KORPU. Bićete preusmerenina stranicu KORPA ZA KUPOVINU,gde ćete moći da vidite sve proizvode koji se nalaze u korpi, da promenite količine naručenih proizvoda. Ukoliko želite da se vratite nazad I kupite još neki proizvod, kliknite na NASTAVITE KUPOVINU.

Kliknite na dugme Potvrdite da završite poručivanje. Ukoliko ste novikorisnik potrebno je da kreirate nalog popunjavanjem sledećeg formulara. Prijava će trajati 1-2 minuta, nakon toga ćete biti u mogućnosti da izvršite naručivanje. Ukoliko se adresa za isporuku ne poklapa sa adresom za naplatu, molimo izaberite opciju  Unesite novu adresu za isporuku I unesite ostale neophodne informacije.

ZAKLJUČITE NARUČIVANJE

Da biste izvršili naručivanje, molimo izaberite željeni način plaćanja I koristite polje KOMENTARI da unesete dodatne informacije. Ukoliko se slažete sa USLOVIMA KORIŠĆENJA, kliknite na NARUČI kako biste presli na sledeći korak.

NAČINI PLAĆANJA

GOTOVINSKI (POUZEĆEM)

Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke). U ovom slučaju nakon potvrde narudžbine roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju.

 

UPLATNICOM

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti, banci ili preko e-bankinga . Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde narudžbine od strane naših operatera. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke.

 

INFORMACIJE O DOSTAVI

Z.U.Zelena Apoteka  ima ugovor sa kurirskom službom POST EXPRESS

Isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije. Za sve narudžbine primljene do 12 sati od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 48 sati (2 radna dana) za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja paketa i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažene.

Plaćanje pouzećem se odnosi samo na proizvode koji se isporučuju na kućnu adresu. Prilikom plaćanja kuriru službe potrebno je platiti iznos pošiljke koja je poručena na sajtu kao I cenu poštarine.

 

CENA ISPORUKE:

Cenu isporuke možete pogledati na zvaničnom cenovniku OVDE.

VRAĆANJE PROIZVODA I REFUNDIRANJE

U slučaju nekih problema, proizvode možete vratiti u originalnom pakovanju i mi ćemo vam ili refundirati novac (umanjen za cenu troškova poštarine) ili zameniti proizvod.

U slučaju zamene proizvoda kupac snosi troškove poštarine.

 


Ovim uslovima i pravima korištenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

  1. Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.
  2. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, porudžbine je neopoziva.
  3. Prodavac se obavezuje da poručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku
  4. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Z.U.Zelena Apoteka Davidovac  se obavezuje da čuva privatnost svojih korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje kupaca u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Lični podaci iz procesa naručivanja, kao i ostali podaci o korisniku neće biti prosleđeni ili predati drugim licima (osim kurirske službe). Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljenje posla.