Isporuka i povraćaj

INFORMACIJE O DOSTAVI

Z.U.Zelena Apoteka  ima ugovor sa kurirskom službom POST EXPRESS.

Isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije. Za sve narudžbine primljene do 12 sati od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 48 sati (2 radna dana) za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja paketa i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažene.

Plaćanje pouzećem se odnosi samo na proizvode koji se isporučuju na kućnu adresu. Prilikom plaćanja kuriru službe potrebno je platiti iznos pošiljke koja je poručena na sajtu kao I cenu poštarine.

 

CENA ISPORUKE:

Cenu isporuke možete pogledati na zvaničnom cenovniku OVDE.

VRAĆANJE PROIZVODA I REFUNDIRANJE

U slučaju nekih problema, proizvode možete vratiti u originalnom pakovanju i mi ćemo vam ili refundirati novac (umanjen za cenu troškova poštarine) ili zameniti proizvod.

U slučaju zamene proizvoda kupac snosi troškove poštarine.